Vil du vide mere:

mandag, marts 26, 2012

HJEMMELAVET PIZZA!


I går fik I lov at se den pizza jeg lavede, til vores filmaften i lørdags, og lovede jer en opskrift! Here goes:

Vi gad ikke at stå i køkkenet og bokse med en dej, og derfor gik vi ned til vores yndlings pizzaria (Candido, som byder på verdens bedste pizza'er), hvor vi købte dejen. Deres pizzabunde er rigtig lækre og mætter godt! Vi gav 20 kr. for en dej, hvilket var nok til 2!


I skal bruge:
En lille pose mozarella ost

1 ds. Tomatpure
150 g. Kylling
5 små kartofler
3 fed hvidløg
Frisk Rosmarin
Frisk Basilikum
Lidt oliven olie
Salt

Peber
1. Find to fryseposer frem. Lav to ens marinader med olivenolie, 1 fed hvidløg, en håndfuld rosmarian (hakket), salt og peber.
2. Skær kylligen i tynde aflange skiver - kom dem herefter i den ene frysepose.
3. Skær kartoflerne i tynde skiver, og læg dem i den anden fryse pose.
4. Behold mozarellaen i posen, mens du lægger den i en balje med varmt vand. Her skal den ligge i ca. 15 minutter - Det fremhæver smagen!
5. Tomatpuréen hældes over i en skål. Her tilsættes vand - ca. 10 spsk., et presset hvidløg, salt, peber, frisk basilikum. Det hele blandes godt med en ske.




6. Steg kyllingekødet - ikke for meget, da det skal i ovnen bagefter.
7. Skær mozerallaen i skiver.



8. Form pizzadejen. Fordel tomatsovsen jævnt på pizzaen. Læg herefter mozerallaen på pizzaen. Herefter fordeler du kylligen og kartofler ud på pizzaen.





Jeg gav pizzaen 10 minutter, på en specialindstillingen på min ovn, på 250 grader!








Jeg var ovenud tilfreds med pizzaen. Har aldrig prøvet at lave en pizza uden revet ost, men den blev simpelthen så lækker! Kan kun anbefales! :)

,M



Ingen kommentarer:

Send en kommentar