Denne salat bør i lave. Den er super enkel!
(2 personer)
2 x Kyllingefilet
1 x Parmaskinke
2 x Små romainsalat
Frisk revet parmasan
Frisk revet parmasan
Ristet græskarkerne
Dressing
1 x Bæger Past. Æggeblomme
4 x spsk olivenolie
1 x Fed hvidløg
2 x spsk. Rødvinseddike
2 x spsk. Rødvinseddike
2 x Spsk. Dijon Sennep
Saften fra en halv citron
Salt
Peber
Pisk dressingen i ca. 1 minut, sæt den herefter på køl. Steg både kyllingefilet og parmaskinke (hver for sig) og lad det køle af.
Rist græskarkernerne i lidt salt i ca. 3 minutter. Riv noget parmasan, kom evt. noget af det i dressingen.
Skær kyllingen og parmaskinken ud i små stykker.
Bland til sidste det hele sammen - Voila, Cæsar is on the menu!
Velbekommen!
,M
Source: Eget billede, egen opskrift
Ingen kommentarer:
Send en kommentar