Man spiser denne kage med god samvittighed, for der er nemlig ikke noget sukker i overhovedet! (med mindre man tilføjer vanille sukkeret)
Bunden
1 dl valnødder1 dl hasselnødder
1 dl mandler
1 dl dadler
3 store figner
1 spsk. kokosolie
Fyld
100 g. blåbær100 g. hindbær
2 bananer
2 tsk. Kokosolie
Evt. 1 tsk. Vaniljepulver
Evt. lidt honning
Evt. lidt honning
Først bunden:
Blend alle nødderne sammen. Blend figner, dadler og
kokosolie. Bland til sidst nødderne og dadle/figen-massen sammen til en masse.
Læg noget film i et fad (tærtefad el. lign). Læg massen ud i et fad.
Stil fadet i køleskabet.
Fyld:
Blend alle ingredienser sammen. Fordel det på den
kolde nøddebund.
Sæt det hele i fryseren i 1½-3 timer…
… Server … SPIS!
Velbekommen!
Ingen kommentarer:
Send en kommentar